Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

dinsdag 29 juli 2014

Hi.

Een kaart en een layout op A4 formaat.
De kaart is gemaakt in een grid, met restanten van een hondenlijn van Basic Grey. De knopen zijn oudjes van Elsie. Voelt wel goed als ik weer eens iets van mijn spullen heb opgemaakt. De tekststempel is van Stampotique.
De binnenkant van de kaart. Nog een uitgeknipt restantje van het papier, gesso en een hondenpoot gestempeld. Zoals je kunt zien, is het pootje een deel van de tekststempel.
Met deze kaart doe ik mee met:
De special dare #grid van Dutch Dares.
The Mixed Media Monthly Challenge #2,  "Arround the house". Ik heb huis tuin en keuken touw gebruikt om de knopen aan te naaien.
Crafty Creations Challenge #268 Just For Fun.
The Crafter's Cafe Challenge #73 Anything Goes.
613 Avenue Create #82 Anything Goes / use a sentiment.
Vorig jaar na een hele lange tijd weer eens naar de Tilburgse kermis geweest, die iedere zomer wordt gehouden. We hebben ons die dag prima vermaakt. De foto is gemaakt bij de schiettent toen ik de roos probeerde te raken, ha, ha.

Deze layout heb ik ingezonden naar: The Mixed Media Monthly Challenge #2, "Arround the house". Gebruikt materiaal, gewone nietjes en boekpapier voor de circels. Verder heb ik patroonpapier dat gebruikt wordt voor naaiwerk, bestempeld en in 2 hoeken geplakt.
The Crafter's Cafe Challenge #73 Anything Goes.

Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!